Godzilla en King Kong gaan helemaal los in nieuwe 'Godzilla vs. Kong' trailer

Godzilla en King Kong gaan helemaal los in nieuwe 'Godzilla vs. Kong' trailer

Godzilla vs. Kong komt over ruim maand naar de bioscopen.

Zo'n drie weken geleden verscheen na lang wachten de eerste trailer voor Godzilla vs. Kong. En die beelden waren voor velen overtuigend, zeker voor de fans van de eerdere drie films in het MonsterVerse.

Nu is er een nieuwe online spot verschenen en daarin zie je heel wat nieuwe beelden van de gevechten tussen de twee titanen.

Wie het gevecht zal winnen wordt nog niet duidelijk, aangezien dat deel wordt bewaard tot 31 maart, als Godzilla vs. Kong op HBO Max verschijnt en in de hopelijk geopende Nederlandse bioscopen.

Waanzinnige nieuwe beelden uit Godzilla vs. Kong
Hieronder zie je de beelden uit Godzilla vs. Kong van Adam Wingard (The Guest, You're Next). Helaas zijn de beelden nog niet beschikbaar in een hd-versie, maar enkel via een social media spotje op Twitter.


Godzilla vs. Kong
In Godzilla vs. Kong komen legenden samen als deze mythische tegenstanders elkaar ontmoeten in een spectaculaire strijd, waarbij het lot van de wereld op het spel staat.

Kong en zijn beschermers ondernemen een gevaarlijke reis om zijn ware thuis te vinden, en met hem is Jia, een jong meisje met wie hij een unieke en krachtige band heeft opgebouwd.

NieuwsFilm

meest populair