Ook Netflix komt met een Britney Spears-documentaire

Ook Netflix komt met een Britney Spears-documentaire

Onlangs kwam ook al de veelbesproken docu 'Framing Britney Spears' uit.

Op dit moment heeft iedereen het over de nieuwe documentaire Framing Britney Spears, over het bizarre leven van de wereldberoemde popster. Nu hoopt Netflix ook een graantje mee te pikken en wordt er werk gemaakt van andere Britney-docu.

De nieuwe Netflix-docu rondom Britney Spears wordt geregisseerd door Erin Lee Carr, die gespecialiseerd is in misdaaddocumentaires zoals Mommy Dead and Dearest (2017). Schijnbaar bestaan de plannen voor deze film al veel langer en is het niet een reactie op het succes van Framing Britney Spears.

Zenuwinzinking
Framing Britney Spears toont hoe de media met Britney omging in haar jongere jaren. In 2007 had ze een zenuwinzinking, waardoor ze een jaar later onder curatele kwam te staan van haar vader. Sindsdien beheert hij niet alleen Britney's financiële zaken, maar lijkt hij haar hele leven te bepalen.

In de docu zit een fragment uit de TV-Show met Ivo Niehe in een negatieve hoofdrol. De presentator vroeg de toen 17-jarige Britney iets over haar borsten en wordt door de documentairemakers als vrouwonvriendelijk weggezet.

Het is op dit moment nog niet bekend hoe de nieuwe Netflix-documentaire zal gaan heten en wanneer deze uit zal komen.

NieuwsFilm

meest populair