Salma Hayek bijt van zich af: "Ik ben niet getrouwd voor de miljarden van mijn man!"

Salma Hayek bijt van zich af: "Ik ben niet getrouwd voor de miljarden van mijn man!"

Volgens de actrice is het echte liefde.

Salma Hayek is al jarenlang een wereldberoemde actrice. Zij heeft dan ook maar liefst een netto waarde van zo'n 200 miljoen dollar. Een behoorlijk bedrag, maar maar een schijntje in vergelijking met het bedrag van haar man, zakenman François-Henri Pinault, die een netto waarde heeft van 57 miljard dollar. Sommige mensen beweren dan ook dat zij enkel en alleen getrouwd is voor het geld maar de actrice bijt nu van zich af.

In een recent interview liet de 54-jarige actrice zich erover uit: ''Op elke foto zien wij er samen gelukkig uit, maar jullie kennen hem niet. Hij is een geweldige en magische persoon, die mij altijd heeft geholpen, en nog steeds, om een betere persoon te worden. Dankzij hem heb ik door kunnen groeien''.

''Iedereen die dan ook zegt 'Ze is alleen met hem vanwege zijn fortuin' daar zeg ik tegen: zeik maar lekker door. Als je dat wil denken, ga je gang. Ik weet dat ik al 15 jaar gelukkig getrouwd ben en nog steeds verliefd ben''.

Vooroordeel
Tot slot laat de actrice weten dat we moeten stoppen met het volgende vooroordeel: ''Wanneer mensen weten dat iemand rijk is, wordt deze persoon vaak in een negatief daglicht gezet en kunnen ze niet veel goed doen''.

''Eerlijk gezegd dacht ik eerst ook zo. Ik dacht dat ik nooit met een rijke persoon zou trouwen, het zijn mijn types niet. Dankzij François veranderde ik echter compleet van gedachten. Hij is een keiharde werker. Hij heeft enorm veel verantwoordelijkheden, maar loopt altijd rond met een grote glimlach. Hij is altijd blij en maakt zijn gezin altijd aan het lachen. De mensen die kritiek op hem leveren weten dan ook echt helemaal niks van hem af''.

NieuwsFilm

meest populair