Algemeen

Marvel Studios kan weer aan de bak met The Punisher en Jessica Jones

Grote namen klaar voor het MCU.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Van 2015 tot en met 2019 verschenen er op Netflix zes Marvel-series met in totaal dertien seizoenen. De bekendste uit deze "Marvel Street-Level Heroes"-reeks is uiteraard Daredevil, maar er zijn ook seizoenen verschenen met Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist en The Punisher. Samen vormden ze The Defenders.

Redelijk abrupt werd de stekker uit de doorgaans geliefde reeks getrokken en dit had waarschijnlijk te maken met de plannen van Disney en Marvel op Disney+. Er worden op dit moment namelijk geen live action Marvel-series buitenom Disney+ gemaakt.

Ook The Punisher en Jessica Jones weer terug
Ondertussen zijn alle rechten van de Netflix/Marvel-personages weer terug bij Marvel Studios. Hierdoor kunnen de personages verschijnen in nieuwe films en series van Marvel Studios. Ook is het niet ondenkbaar dat zelfs de acteurs die de personages speelden in de Netflix-series terugkeren in het MCU.

Welke van deze series op Netflix vind jij het gaafst en welk personage of welke personages zou jij graag in het Marvel Cinematic Universe willen zien?24 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Ideaal zou zijn dat Krysten Ritter & Jon Bernthal hun rollen kunnen voortzetten.

Lucille 007

Avatar

Daredevil, kingpin en punisher van de Netflix marvels zou ik graag dan zien in het mcu. Ook dezelfde cast van die series, inplaats van de zoveelste reboot

Overlord

Avatar

+1. Bijna alle series waren best leuk. Alleen die iron fist vond ik stukken minder maar die moeten we dan maar op de koop toenemen. ( of weg laten schrijven )

Ang3l

Avatar

Vind ze alle 4 een beetje suffe krachten hebben. Jessica Jones kan een hele hoop, maar deed er weinig mee. De rest is matig (maar ach, wat kunnen de meeste Avengers nou. Ik ben duidelijk een X-Men fan :D ).

Zou leuk zijn als ze een cameo hebben in een MCU of Disney+ serie, maar verder denk ik "met rust laten".

shellghost

Avatar

Daredevil, kingpin, punisher & Luke Cage van de Netflix marvels.
De andere mogen van mij weg blijven.

Angelo1979

Avatar

PUNISHER!!!!
Te gek nieuws, man.

Luizelgespuizel

Avatar

Zonder R-rating mag Punisher lekker weg blijven.

Bigds9fan

Avatar

Een goede Punisher film zoals Punisher War Zone is HEEL welkom. ????

Gregbelgie

Avatar

Overlord iron fist daar gingen ze nieuwe acteurs voor zoeken omdat die reeks geen succes was maar alle andere acteurs blijven verder gaan

Rutherford

Avatar

Daredevil was echt een goede reeks, vooral s1 en s3. Ik heb wel een boontje voor deze held, die evenzeer zijn gebreken heeft.

Aanrader is trouwens de comic van Frank Miller (maar de titel ontsnapt me ff). Heftig.

kokosnoot

Avatar

Hmmm Daredevil&Kingpin acteurs zou ik wel terug willen zien.

Master Of Films

Avatar

Rutherford "Aanrader is trouwens de comic van Frank Miller (maar de titel ontsnapt me ff). Heftig."
De beste is Born Again, waarin Karen Page aan de lagere wal is geraakt. Dan heb je nog The Last Hand met de dood van Elektra. Verder heb je de origin verhaal The Man Without Fear. Hij zal vast hebben geschreven, maar dat zijn degene die ik heb gelezen. Volgens mij ook wel de bekenste Daredevil comics.

MihoenBami

Avatar

De series vielen of stonden met de villain. Kingpin was intens neergezet door Vincent D’Onofrio. Het eerste seizoen van Jessica Jones was vooral goed door Killgrave. Seizoen 2 was om te huilen. De tegenstanders van Luke Cage en Iron Fist kan ik me niet eens meer herinneren.

Van Luke Cage kon ik het sfeertje nog wel waarderen, zoals kroontje van Biggie en later van Basquiat.

Rutherford

Avatar

Net ff in mijn kast gaan opzoeken welke het was. Born Again it is.
The Man Without Fear heb ik nog niet gelezen, dringend werk van maken precies.

Frank Miller heeft toch wel enkele klassiekers uit zijn mouw geschud.

The Punisher mogen ze ook terug brengen. En The Kingpin ook, geweld(adig)e vertolking van Donofrio.
Jessica Jones was soms wat saai, Luke Cage maar vooral The Iron Fist waren dat in hun geheel. Geeuw.
Een weetje. Als ik me niet vergis speelde trouwens Marsh... Ali een badguy die stierf halverwege het eerste seizoen in Luke Cage. En het was niet Blade! ????

Muffles

Avatar

Kingpin. Ik was trouwens ook fan van Iron Fist. gewoon leuk vermaak. Luke Cage en Jessica Jones kon ik niet inkomen. Maar Kingpin is geweldig

Sharky13

Avatar

Ja lekker nieuws man, nieuw seizoen the Punisher !

ReidMeane

Avatar

De beste vond ik 'The Punisher'. Ik zou Jon Bernthal's Frank Castle / The Punisher wel willen zien tegenover Ryan Reynolds' Wade Wilson / Deadpool in een MCU-film en/of serie.

chefry1983

Avatar

Ik vond de Netflix series prima te bekijken. Iron fist was saai en de enige die ik met heel veel moeite uitkeek.

movie1981

Avatar

The Punisher vind ik zeker wel een vette serie

STYD

Avatar

Jessica Jones en Iron Fist vond ik echt niets aan. Daredevil was gewoon echt goed, verhaal, acteurs, actrices en een vette intro. Luke cage vond ik alleen leuk toen Ali er nog in speelde. Punisher was ook goed. Maar JJ en IF, wat een verschil zeg, IF spande wel de kroon, die gast kan echt niet acteren, ook de vechtscenes. Kwam niet heel natuurlijk over zoals daredevil, je zag dat IF de stappen aan het tellen was als het ware.

Wel benieuwd wat Feige in petto heeft

ShinobiX9X

Avatar

Ik vond Jessica Jones en Daredevil top, Jessica zelfs net iets beter. Het had een bepaalde toon. Ik denk niet dat Disney die toon kan verderzetten, maar we zien wel.

Renegade

Avatar

Klinkt het gek als ik Kingpin graag zou zien tegen Spiderman samen met Daredevil. De acteur die Kingpin speelde was precies hoe ik hem ken uit de stripverhalen.

Bucky67

Avatar

ik zou elektra graag terug zien met daredevil

NieuwsFilm

meest populair