Marvel Studios kan weer aan de bak met The Punisher en Jessica Jones

Marvel Studios kan weer aan de bak met The Punisher en Jessica Jones

Grote namen klaar voor het MCU.

Van 2015 tot en met 2019 verschenen er op Netflix zes Marvel-series met in totaal dertien seizoenen. De bekendste uit deze "Marvel Street-Level Heroes"-reeks is uiteraard Daredevil, maar er zijn ook seizoenen verschenen met Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist en The Punisher. Samen vormden ze The Defenders.

Redelijk abrupt werd de stekker uit de doorgaans geliefde reeks getrokken en dit had waarschijnlijk te maken met de plannen van Disney en Marvel op Disney+. Er worden op dit moment namelijk geen live action Marvel-series buitenom Disney+ gemaakt.

Ook The Punisher en Jessica Jones weer terug
Ondertussen zijn alle rechten van de Netflix/Marvel-personages weer terug bij Marvel Studios. Hierdoor kunnen de personages verschijnen in nieuwe films en series van Marvel Studios. Ook is het niet ondenkbaar dat zelfs de acteurs die de personages speelden in de Netflix-series terugkeren in het MCU.

Welke van deze series op Netflix vind jij het gaafst en welk personage of welke personages zou jij graag in het Marvel Cinematic Universe willen zien?



NieuwsFilm

meest populair