Hoofdrol voor 'Star Wars'-ster Daisy Ridley in nieuwe thriller 'The Marsh King's Daughter'

Hoofdrol voor 'Star Wars'-ster Daisy Ridley in nieuwe thriller 'The Marsh King's Daughter'

Van de regisseur achter 'Divergent' (2014) en 'Limitless' (2011).

Daisy Ridley, uiteraard bekend als Rey in de laatste Star Wars-trilogie, heeft een nieuw project gevonden. Ze gaat de hoofdrol spelen in The Marsh King's Daughter, een nieuwe psychologische thriller van regisseur Neil Burger (Divergent, Limitless).

Het gaat om een verfilming van een boek van Karen Dionne. Ridley speelt Helena, een vrouw met een doodnormaal leven, maar met een duister geheim. Haar vader is namelijk de beruchte 'Marsh King', de man die haar en haar moeder jarenlang gevangen hield in de wildernis.

Bruut gedrag
Twee jaar nadat haar moeder door haar eigen man werd ontvoerd en in een afgelegen schuur werd opgesloten, werd Helena geboren. Ze kende niks anders en was dol op haar huis in de natuur en ondanks het soms brute gedrag van haar vader, hield ze ook van hem...totdat ze erachter kwam hoe wreed hij kon zijn.

Ruim twintig jaar later heeft Helena haar traumatische verleden diep weggestopt, zelfs haar man kent de waarheid niet. Haar vader heeft echter twee gevangenisbewakers vermoord en is uitgebroken en van de radar verdwenen. De politie begint een klopjacht, maar Helena weet dat het een kansloze missie is. Slechts één persoon kan de Marsh King vinden: z'n eigen dochter.

Het scenario werd geschreven door Mark L. Smith (The Revenant) en Elle Smith. De opnames gaan aankomende zomer van start in Canada.

NieuwsFilm

meest populair