'Star Wars' gaat de komende tijd veel onthullen over de Sith

'Star Wars' gaat de komende tijd veel onthullen over de Sith

We gaan een heel apart boek krijgen.

Lucasfilm heeft een potentieel interessante aankondiging gedaan. We krijgen het boek Secrets of the Sith te lezen, dat 'in-universe' geschreven is door Palpatine zelf.

In het hart van de Star Wars-franchise staat natuurlijk het verhaal van licht versus duister; Jedi versus Sith. Die strijd is uitgevochten door iconische personages als Luke Skywalker, Darth Vader en Palpatine.

Een nieuwe gids
Lucasfilm begrijpt dat fans altijd verlangen naar meer informatie over de Jedi en de Sith. Daarom werd in november 2019 het boek Secrets of the Jedi vrijgegeven, dat geschreven zou zijn door Luke Skywalker zelf. En het was een gids voor de lichte kant van de Force.

Het vervolg heet dus Secrets of the Sith en is zogenaamd geschreven door Palpatine. En belooft ons niet alleen de Dark Side uit te leggen, maar ook bekende figuren zoals Darth Maul, Asajj Ventress, Darth Vader en Kylo Ren te verkennen.

Op 3 augustus wordt het boek uitgegeven, en krijgen we hopelijk ook meer informatie over de wijze waarop Palpatine zijn dood wist te overleven en hoe de oeroude Sith zich vestigden op de planeet Exegol.

NieuwsFilm

meest populair