Algemeen

Daniel Radcliffe schaamt zich enorm voor 'Harry Potter'-werk

Maar eigenlijk is dat nergens voor nodig.

door Jim Pedd om 17:18 in Algemeen
Acteur Daniel Radcliffe was in acht films te zien als Harry Potter. Hoewel de filmfranchise in 2011 tot een einde kwam, wordt de acteur nog altijd met die rol geassocieerd.

De acteur was bijna twaalf jaar oud toen hij gekozen werd voor de rol van Potter. In een interview met Empire Magazine vertelde hij dat hij zich soms best schaamt voor wat hij heeft laten zien aan acteerwerk in de films. Gek is dat niet, want hij begon bijzonder onervaren en groeide - met de rest van de cast - mettertijd in de rol.

Een beetje schamen
"Ik vind het moeilijk om mijn band met films in z'n geheel los te zien van mijn connectie met Harry Potter. Ik ben echt ontzettend dankbaar voor die ervaring. Het heeft me laten zien wat ik de rest van mijn leven wil doen," aldus Radcliffe.

"Om zo vroeg te weten waar je van houdt, dat is echt geluk hebben. Maar ik schaam me enorm voor delen van mijn acteerwerk. Maar goed, het is een beetje alsof je aan iemand vraagt hoe die zich voelt over zijn tienerjaren. Er is zoveel dat het moeilijk is om een specifiek gevoel aan te wijzen."

Overigens wilden de ouders van Radcliffe in eerste instantie niet dat hij de rol zou spelen. Ze waren bang dat hij dan naar Los Angeles moest verhuizen en dat vonden ze te veel impact hebben op zijn leven. Een goede deal met Warner Bros. veranderde dat.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Draven

Avatar

Hij hoeft zich niet te schamen. Hij was jong. In mijn optiek was hij erg goed. Je kunt op die leeftijd net ervaren zijn.Miljoenen mensen genieten nog steeds van deze films.

007

Avatar

Zijn acteerwerk is niks beter geworden.

CK-CA

Avatar

Zijn acteerwerk was niet één van de allerbesten, maar moet dat echt altijd? Het was goed zo voor mij. Kan me ook geen andere acteur in zijn plaats bedenken Smiley face

Jkorpor030

Avatar

Was dit nou een nuttig artikel?
Nee.

Goku32

Avatar

Jezus laat het rusten, wat een onzin zeg

NieuwsFilm

meest populair