Gerucht: 'Transformers'-films gaan verschillende genres in duiken

Gerucht: 'Transformers'-films gaan verschillende genres in duiken

De franchise moet nooit meer hetzelfde worden.

De Transformers-films onder regisseur Michael Bay behoorden allemaal duidelijk tot hetzelfde genre: actie. Met Bumblebee deed de franchise het al iets kleinschaliger.

Die film legde veel meer focus op de menselijke personages en focustte veel meer op het verhaal. Daarmee stond de film mijlenver van de producties van Michael Bay, die met name gekenmerkt werden door knalharde actie en flinterdunne verhaaltjes.

Een reboot
Via Steven Caple Jr. krijgt we een reboot van de franchise. Maar het is nog niet zeker wat voor project dat wordt, al horen we wel van diverse bronnen dat het om een Beast Wars-film gaat.

Verder stelt lekker Daniel Richtman nu dat de franchise vanaf nu andere richtingen op zal gaan. Het idee zou zijn om onder meer komedies en overvalsfilms te maken in de franchise. En dat is inderdaad behoorlijk anders dan wat we tot nu toe gezien hebben.

In hoeverre het nieuws vanuit Richtman klopt is natuurlijk de vraag. Voorlopig nemen we het maar met een korreltje zout. Overigens weten we zeker dat de release gepland staat voor volgende zomer, en dat Joby Harold het script schreef.

NieuwsFilm

meest populair