Brent Spiner verwacht snel een 'Star Trek: The Next Generation'-film

Brent Spiner verwacht snel een 'Star Trek: The Next Generation'-film

Hij gaat er vanuit dat Paramount Pictures daar niet omheen kan.

Acteur Brent Spiner verwacht dat er een rebootfilm van Star Trek: The Next Generation komt. Wat hem betreft is het zelfs onvermijdelijk dat we zoiets te zien krijgen.

Paramount Pictures probeert nog altijd uit te vogelen waar het heen moet met zijn Star Trek-films. Een reboot rond TNG wordt op dit moment nog niet publiekelijk overwogen. Maar volgens Brent Spiner, die de rol van Data speelde, ontkomt men er niet aan.

Jongere versie
Spiner liet weten dat hij fan is van de drie meest recente films in de franchise. Daarin volgden we jongere versies van de crew van The Original Series, in een gereboote tijdlijn. Hoewel Spiner geen kennis van de projecten heeft, denkt hij dat een reboot van TNG wel moet gebeuren.

"Ik hou van de recente films," begon Spiner. "Ik denk dat ze vroeg of laat ook zoiets gaan doen met The Next Generation. En dat een stel jonge mannen dan onze rollen spelen."

Vindt Spiner het een erg idee dat iemand hem dan op een gegeven moment zal vervangen als Data? "Natuurlijk! Maar nee, eerlijk gezegd kijk ik er nu al uit, om te zien hoe zoiets er dan uit komt te zien."

NieuwsFilm

meest populair