Algemeen

Brent Spiner verwacht snel een 'Star Trek: The Next Generation'-film

Hij gaat er vanuit dat Paramount Pictures daar niet omheen kan.

door Jim Pedd om 06:00 in Algemeen
Acteur Brent Spiner verwacht dat er een rebootfilm van Star Trek: The Next Generation komt. Wat hem betreft is het zelfs onvermijdelijk dat we zoiets te zien krijgen.

Paramount Pictures probeert nog altijd uit te vogelen waar het heen moet met zijn Star Trek-films. Een reboot rond TNG wordt op dit moment nog niet publiekelijk overwogen. Maar volgens Brent Spiner, die de rol van Data speelde, ontkomt men er niet aan.

Jongere versie
Spiner liet weten dat hij fan is van de drie meest recente films in de franchise. Daarin volgden we jongere versies van de crew van The Original Series, in een gereboote tijdlijn. Hoewel Spiner geen kennis van de projecten heeft, denkt hij dat een reboot van TNG wel moet gebeuren.

"Ik hou van de recente films," begon Spiner. "Ik denk dat ze vroeg of laat ook zoiets gaan doen met The Next Generation. En dat een stel jonge mannen dan onze rollen spelen."

Vindt Spiner het een erg idee dat iemand hem dan op een gegeven moment zal vervangen als Data? "Natuurlijk! Maar nee, eerlijk gezegd kijk ik er nu al uit, om te zien hoe zoiets er dan uit komt te zien."

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThysRomani

Avatar

Ik roep het al jaren! JJ Abrams moet het wederom regisseren, dit waren heerlijke films.

meanrat

Avatar

De laatste Star Trek films waren bagger. Er is bijna niets meer over van wat Star Trek ooit was. Zeker Beyond was een aanfluiting waarvan meerdere mensen zeggen dat het een soort Fast en Furious in Space was. All action and no story. En dat terwijl Star Trek juist gaat over de ethische dillema's die ontstaan tussen de gewoontes van twee of meer totaal verschillende werelden. De huidige series lopen daar ook weer steeds verder vanaf.

En J.J. Abrams moet zich vér van deze franchise houden!

Bigds9fan

Avatar

Een reboot kan maar het moet wel meer in lijn met klassieke Star Trek zijn met inderdaad de moreel-etische dilemma's.

De series vergeten dat ook al is Lower Decks goed en ook Orville (die ik gewoon bij de Star Trek series zet) ook supersterk.

En Abrams moet opzouten. Niet alleen waren zijn films slecht maar hij verliet de franchise voor Star Wars.

Not cool man, not cool.

Jkorpor030

Avatar

Ik vond de laatste 3 films erg goed. De modernisering is goed gelukt. Veel mensen wouden het meer als het oude maar ook Star Trek moet met de tijd mee. Dat oude zou gewoon geen nieuwe publiek aantrekken. Mij wel maar de jongere niet. Van mij mag Abrahams het gewoon doen. Ben sowieso fan van zijn stijl. Heerlijk over de top en vol goede CGI.

Sunspot

Avatar

Hoeft niet, laat het lekker en we hebben Picard ooknog, waar Data ookin zat.

Gigan72

Avatar

Trekkies vergeten soms 1 ding als star wars er niet was geweest was star trek niet zo geworden zo als het nu is.

Leonard Nimoy zei dit er over
‘we all owe a big thanks to George Lucas.’
Without Star Wars in 1977 it’s conceivable that Star Trek would have been destined to re-runs of the original series on TV and nothing more.

NieuwsFilm

meest populair