Algemeen

Gerucht: Sony werkt aan 'Spider-Man' spin-off rond Aunt May

Hier hoorden we in 2014 voor het eerst over.

door Jim Pedd om 07:22 in Algemeen
Er is nog altijd geen garantie dat het Sony Pictures Universe of Marvel Characters een succes is. Maar de studio komt in elk geval volgend jaar met twee projecten in de franchise: Morbius en Venom: Let There Be Carnage. En er wordt aan heel wat meer gewerkt.

Op dit moment zijn er in elk geval films rond Kraven the Hunter, Madame Web, Nightwatch en Jackpot in de maak. En volgens insider Daniel Richtman, die soms helemaal goed blijkt te zitten met zijn geruchten en ook wel eens de plank helemaal mis slaat, komt er nog een project bij.

Project rond Aunt May
Richtman stelt nu dat er gewerkt wordt aan een solofilm voor Aunt May. Dat personage wordt in de Marvel-films gespeeld door Marisa Tomei. En mogelijk zou zij straks een rol krijgen in een soloproject.

Of het klopt is moeilijk te zeggen, maar al in 2014 hoorden we soortgelijke verhalen. Toen hoorden we dat Aunt May een film zou krijgen waarin ze als een soort spion te werk zou gaan in het verleden.

Zo bezien lijkt alles mogelijk, dus misschien dit ook.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Arnold_FF7

Avatar

Beetje vroeg voor de 1 april grap

Master Of Films

Avatar

Ach ja 2014. In de tijd dat Amy Pascal nog de grote baas was van Sony Pictures. Amy is net zoals Kathleen Kennedy, behoorlijk pro-vrouw. Vele spin-offs van Spider-Man zijn vooral female centric.
Enfin, ik heb het even opgezocht.
Update gerucht: Sony werkt aan 'Spider-Man' spin-off rond... Aunt May?

Nu is er wel een heel opvallend gerucht bijgekomen. Sony zou namelijk bezig zijn met een spin-off prequel rond het personage Aunt May.

In de huidige reeks wordt deze rol ingevuld door Sally Field, maar het lijkt erop dat er wordt gekozen voor een verhaal over haar jongere jaren. Volgens de geruchten zou het een soort spionagefilm worden in de stijl van de serie Mad Men. Hiermee lijkt het zelfs wat weg te hebben van Marvels toekomstige tv-serie Agent Carter, een spin-off van Marvel Studios' super succesvolle filmreeks.

Chrischzz

Avatar

Waarom?
We bedenken maar gewoon een random verhaal rondom een bijfiguur en buiten dat uit omdat het gelinkt is aan een populaire superheld,

Lurking metafan

Avatar

Ik gun Marisa Tomei absoluut een spin-off in het MCU, ik vind haar geweldig. Maar ik zie niet hoe je een goede film kan maken rondom het personage van Aunt May.

Maar goed, ik dacht hetzelfde over Guardians of the Galaxy en Black Panther, of de onmogelijkheid om Infinity Wars succesvol op het grote doek te kunnen krijgen.
Dus als ze dat willen en het lukt om een geslaagde film met May in de hoofdrol te produceren, dan petje af.

Gigan72

Avatar

Spider-oma

SpicyMeatball

Avatar

Laat maar komen!
Ik verwacht in deze woke tijd een film met veel stomende lesbische sex scenes.

Lurking metafan

Avatar

... wacht, ik zie het al! Tuurlijk.

We hadden al Spider-Gwen in de comics.
Dan komt daar gewoon Spider-Gran bij Smiley face

Sunspot

Avatar

Moet wel een heel geod verhaal worden, maar dan nog, zie het nut niet.

Of het moet dingen uitleggen die in andere films zjin voorgekomen, leuke easter eggs, cameo's.

Dingen laten zien die in toekomstige films komen.

Maar anders niet, maar van mij mag het wel, leuke meid die Tomei Smiley face

Decepticon

Avatar

Zoals Master of Films al noemt, hetzelfde gerucht als destijds met The Amazing Spider-Man. Komt niks van, want volgens mij weet Sony ook wel dat dit helemaal niks toevoegt.
Ze is wat je noemt een echt bij personage. Waarom die een eigen film geven?

Bucky67

Avatar

zie haar nog voor shield werken of wordt een avenger ????

NieuwsFilm

meest populair