Humor

Michelle Pfeiffer gaat los als Catwoman in gave setvideo 'Batman Returns'

Nog altijd de beste Catwoman in Batman-films.

door Bram de Groot om 10:14 in Humor
Sinds Michelle Pfeiffer de rol van Selina Kyle / Catwoman speelde in Tim Burtons Batman Returns uit 1992 hebben we nog een aantal actrices de rol zien spelen. Nog altijd wist geen enkele actrice de vertolking van Pfeiffer te overtreffen.

Dat Pfeiffer haar rol serieus nam, blijkt wel uit onderstaande video die online werd gezet door Twitteraar Jarett Wieselman.

Herinnering: Michelle Pfeiffer sloeg IN ÉÉN TAKE de hoofden van vier mannequins eraf, onder daverend applaus van de Batman Returns-crew! aldus Wieselman.


Andere Catwomans
Na Pfeiffer zagen we in Halle Berry (Catwoman) en Anne Hathaway (The Dark Knight Rises) in de rol van Selina Kyle / Catwoman en in 2022 waagt Zoë Kravitz een poging in The Batman. Kravitz sprak ook al de stem in van Catwoman in The Lego Batman Movie.

In de serie Gotham was het nog actrice Lili Simmons die de rol speelde en in 2002 mocht Casey Elizabeth Easlick invulling geven aan het stripfiguur in de tv-serie Birds of Prey.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

shellghost

Avatar

Lili Simmons heeft 1 maal die rol gespeeld als invalster voor Camren Bicondova die gedurende de serie Selina Kyle speelde.
Lili was denk ik iets van 10 of 20 sec in beeld...

NieuwsFilm

meest populair