Algemeen

Dit is waarom Cameron Diaz geen plannen heeft om ooit nog films te maken

De actrice stond ooit bovenaan de ladder.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Kun jij je nog de laatste film van actrice Cameron Diaz herinneren? Die is namelijk alweer van een tijdje geleden. Ze speelde in 2014 voor de laatste keer in een film, het jaar voordat ze moeder werd. Nu heeft ze geen plannen om terug te keren naar Hollywood.

Haar laatste filmrol had ze in de komedie Annie, waarin ze te zien is als Hannigan. In dat jaar speelde ze ook in de films Sex Tape en The Other Woman. Daarvoor dook ze op in grote films als The Mask (1994), There's Something About Mary (1998) en Gangs of New York (2002).

Geen plannen om terug te keren
Diaz sprak tijdens SiriusXM's Quarantined With Bruce over haar huidige leven en een mogelijke terugkeer naar Hollywood. "Avaline [wijnmerk] is het enige dagelijkse werk dat ik doe, naast het zijn van een echtgenote en moeder, wat tot nu toe het meest bevredigende deel van mijn leven is, het is zo belangrijk," zei Diaz.

"Kijk, ik zeg nooit nooit over iets in mijn leven, daar ben ik de persoon gewoon niet naar. Dus, zal ik ooit nog een film maken? Ik ben er niet naar op zoek. Maar zal dat ooit gebeuren? Ik weet het niet, ik heb geen idee. Het zou kunnen. Zeg nooit nooit," zei Diaz die het als moeder prima vindt dat ze niet meer 14 tot 16 uur per dag op een set aanwezig hoeft te zijn.

Diaz werd in haar carrière vier keer genomineerd voor een Golden Globe, voor There's Something About Mary, Being John Malkovich, Vanilla Sky en Gangs of New York.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

centr1no

Avatar

Goh. Eens een actrice die niet gaat zitten huilen dat er niet genoeg rollen zijn voor vrouwen boven de 40 of zich krampachtig vasthoudt aan dezelfde romkom rolletjes zolang de make-up er nog 10 jaar af krijgt.
Beseffen dat je je jeugdige charme kwijt bent en niet goed genoeg bent om met de 'echte' actrices mee te kunnen doen en gewoon een andere hobby zoeken.

Sunspot

Avatar

Vond haar swoieso nooit wat aan

Montalbano

Avatar

Daar kunnen veel anderen inde showbizz een voorbeeld aannemen. Ook in Nederland. Niet alleen vrouwen, maar ook mannen. Niet alleen acteurs maar ook van vreselijke zangers en zangeressen. En niet te vergeten talkhosts en afgrijselijke tv spelleiders. Als je ouder bent en geen enkel talent hebt, zoek dan iets anders en verveel het publiek niet.

bobbertje

Avatar

Ik ben wel een fan van haar.
Meestal luchtig en soms serieus.
En dan de manier waarop ze kijkt.
Ik hoop dat ze ooit weer de set op gaat

NieuwsFilm

meest populair