Celebrity

Bella Thorne in shirtje dat net iets teveel omhoog kruipt op Insta-foto's

Bella Thorne showt weer een stukje lijf.

door FilmTotaal om 08:12 in Celebrity
Het is opvallend hoeveel films actrice en celeb Bella Thorne voor aankomende periode op de agenda heeft staan. Op de IMDb staan namelijk heel wat films op pre- en post-productie. Goed nieuws voor de fans van haar acteerprestaties.

Dit jaar moet Bella in ieder geval te zien zijn in de tv-serie Paradise City waarin ze het personage Lily Mayflower speelt. Niet veel later duikt ze op in de thriller Masquerade als het personage Rose.

Andere films die ze al heeft opgenomen zijn Time Is Up, Measure of Revenge en Habit en dan gaat ze nog aan de slag met de titels The Uncanny, The Friendship Game, Salem State en Exo. Waarschijnlijk niet allemaal bioscoopfilms.

Dol op haar fans
"Wtf ben ik aan het doen? Ik vier het bizar aantal streams van SHAKE IT 🥰 Bedankt aan alle te gekke fandom die er is. Ik hou van je, ik zou het niet zonder jou kunnen. Geen kletspraat. En als je me tagt in je story terwijl je het nummer streamt, dan dm ik je iets speciaals," aldus de trotse Bella bij wat foto's met een wat omhoog kruipend shirtje.


Zien hoe de 23 jarige Bella Thorne eruit ziet in haar shirtje? Check dan hier de foto's op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair