Algemeen

Gerucht: De Big Hero 6 komen straks naar het Marvel Cinematic Universe

In live-action vorm, dat zou nog iets nieuws zijn!

door Jim Pedd om 17:54 in Algemeen
Het Marvel Cinematic Universe breidt continu uit. Elke fase weer, krijgen we heel wat nieuwe personages te zien. Dankzij de samenvoeging van Disney en Fox, kan er nog veel meer.

Een nieuw gericht stelt dat de helden van Big Hero 6 straks ook hun live-action debuut in het MCU gaan maken. Dat meldt althans The DisInsider, dat verder geen details biedt. Zo weet men niet zeker om welke personages het zou moeten gaan.

Baymax en Hiro?
De kans is volgens The DisInsider groot dat het in elk geval zal gaan om Baymax en Hiro, de twee hoofdpersonen uit de animatiefilm. Er is ook niets bekend over of de stemacteurs uit de film terugkeren, of dat er nieuwe acteurs gecast zouden worden.

Ook is niet duidelijk waarin Big Hero 6 wellicht te zien zou kunnen zijn. In de comics zijn er wel duidelijke connecties tussen die personages en bepaalde MCU-helden. Zo vroeg Spider-Man hun hulp bij het verslaan van Doctor Octopus in 2012.

Er bestaan dus zeker mogelijkheden voor een crossover tussen de twee werelden. Centraal staat overigens Hiro Hamada, een jong genie op het gebied van robotica. Hij ontwikkelt de zorgrobot van zijn overleden broer, Baymax, verder, en vormt een superheldenteam om een gemaskerde held te verslaan in San Fransokyo.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Trend34

Avatar

Moet nu alles naar de mcu alsjeblieft zeg. Laat die saaie domme helden weg uit de mcu. Volgens mij weten ze niet meer wat ze willen met de mcu nadat end Game heeft afgespeeld

NieuwsFilm

meest populair