'Harry Potter'-ster Emma Watson stopt met acteren?

'Harry Potter'-ster Emma Watson stopt met acteren?

De actrice zou zich voorlopig willen focussen op haar privéleven.

Is Harry Potter-actrice Emma Watson gestopt met acteren? Voorlopig wel. Dat kan The Daily Mail melden.

Emma Watson (30) stapt (voorlopig) uit de schijnwerpers. Dat hebben meerdere bronnen rondom de Britse actrice, die op jonge leeftijd doorbrak met haar rol als Hermione Granger in de Harry Potter-films, inmiddels bevestigd, waaronder haar management.

Watsons publicist liet het volgende weten aan The Daily Mail: "Ze neemt voorlopig geen nieuwe rollen meer aan". En in haar biografie van haar Instagram-account valt het volgende statement te lezen: "Emma's officiële Instagram-pagina is op dit moment inactief en wordt niet meer geüpdatet".

Daarmee is duidelijk dat Watson haar carrière op een laag pitje heeft gezet. The Daily Mail weet ook te melden waarom. "Emma heeft zich teruggetrokken om zich te kunnen settelen met haar vriend. Wellicht wil ze ook een gezinnetje stichten", aldus een insider tegenover de Britse tabloid.

Watson heeft al anderhalf jaar een relatie met Leo Robinto, een succesvol ondernemer die zijn geld verdient met de productie van legale cannabis in Los Angeles. Volgens de laatste geruchten zouden de twee ook al verloofd zijn.

Watsons (voorlopig) laatste rol speelde ze in Little Women uit 2019.

NieuwsFilm

meest populair