'Jeepers Creepers: Reborn' is de start van meer narigheid

'Jeepers Creepers: Reborn' is de start van meer narigheid

Wat voor Creepers komen er nu weer?

In 2001 en 2003 verschenen de Jeepers Creepers-films en nadat het een tijd stil was rond de slasher verscheen in 2017 Jeepers Creepers 3, een film die zich afspeelt tussen het eerste en tweede deel. Nu komt er ook een vierde film.

De nieuwe film heet Jeepers Creepers: Reborn en is geregisseerd door Timo Vuorensola, de man achter de Iron Sky-films. Reborn moet de start worden van een nieuwe trilogie in de reeks.

Tijdens het Horror Hound-festival
De film speelt zich af terwijl het Horror Hound-festival dat zijn allereerste evenement organiseert in Louisiana, waar het honderden nerds, freaks en die-hard horrorfans naar toe komen. Onder hen zijn fanboy Chase en zijn vriendin Laine die gedwongen wordt mee te gaan voor de rit.

Naarmate het evenement nadert, begint Laine onverklaarbare voorgevoelens en verontrustende visioenen te ervaren die verband houden met het verleden van de stad, en in het bijzonder de lokale legende / stadsmythe The Creeper.

Terwijl het festival start en het met bloed doordrenkte feest meer dan een dolle boel wordt, gelooft Laine dat er iets onnatuurlijks is opgeroepen en dat zij er het middelpunt van wordt.

De rechten voor de film zijn gekocht door Screen Media en deze partij zal de film wereldwijd gaan uitbrengen, vermoedelijk in het najaar van 2021.

NieuwsFilm

meest populair