'Breaking Bad'-ster Bryan Cranston heeft een opmerkelijke obsessie: 'Fancy Soap'

'Breaking Bad'-ster Bryan Cranston heeft een opmerkelijke obsessie: 'Fancy Soap'

De acteur en presentator Jimmy Fallon zingen samen een ode aan 'fancy' zeepjes.

Bryan Cranston is bij het grote publiek vooral bekend van de serie Breaking Bad, waarin hij de scheikundeleraar Walter White speelt die zich bezig gaat houden met het maken en dealen van crystal meth. In zijn vrije tijd zijn de hobbies van de Amerikaanse acteur echt een heel stuk onschuldiger.

Ode aan Fancy Soap
Cranston was deze week te gast bij de talkshow van Jimmy Fallon genaamd The Tonight Show. Tijdens zijn bezoekje lieten de heren een origineel nummer zien en horen dat Cranston en Fallon hebben opgenomen over wel een heel bijzondere obsessie: 'fancy soap'



Zowel Cranston als Fallon zijn met een vuurrode bril te zien, terwijl de acteur van Breaking Bad onder andere een zeepje in de koffie dipt en met kleren aan in bad zit. Toch wel een stukje anders dan zijn rol in de iconische en bejubelde televisieserie.

Dit is overigens niet de eerste keer dat de twee een uniek liedje maken over hun gezamenlijke bijzondere obsessie. In 2020 waren het niet 'fancy soaps', maar hoeden die het onderwerp waren!



Your Honor
Cranston heeft helaas niet nieuwe films op zijn programma staan in de nabije toekomst, maar een nieuwe serie van hem genaamd Your Honor is in Amerika zojuist afgerond. De serie gaat over een rechter wiens zoon in grote problemen raakt, waardoor hij heel lastige keuzes moet maken. Cranston werd voor zijn hoofdrol in deze crime serie zelfs genomineerd voor een Golden Globe.

NieuwsFilm

meest populair