Tom Holland wil helemaal niet klaar zijn als Spider-Man van Marvel Studios

Tom Holland wil helemaal niet klaar zijn als Spider-Man van Marvel Studios

Hij zou meteen tekenen voor een terugkeer.

Hoewel Spider-Man: No Way Home volgens zijn contract zijn laatste keer als de superheld is, ziet Tom Holland het wel zitten om terug te keren. Als Marvel Studios dat wil, tekent hij in een oogwenk.

De acteur onthulde deze week dat de nieuwe film rond Spider-Man de titel No Way Home heeft gekregen. Tijdens een gesprek met Collider liet hij tegelijk weten meteen terug te keren als men dat van hem vraagt.

Zeker terug
"Ik heb altijd tegen hen gezegd dat als ze mij terug willen, ik het meteen doen," aldus Holland. "Ik heb echt van elke minuut in deze buitengewone wereld genoten. Het heeft mijn leven ten goede veranderd en ik heb echt geluk gehad dat ik hier beland ben. Als ze mij terug willen, teken ik meteen. En als ze dat niet willen, dan zal ik heel tevreden terugkijken op deze tijd, want het is een buitengewone reis geweest."

Even was er serieus sprake van dat Holland niet meer terug zou keren als Spider-Man in een MCU-film, omdat de gesprekken tussen Sony Pictures en Marvel Studios klapten. Zoiets zal niet meer gebeuren.

"Ik ben gewoon de acteur, en was onderdeel van een aantal van de gesprekken tijdens dat proces. Maar ik denk dat ze het fijn vinden om samen te werken en een manier gevonden hebben die werkt voor allebei de studio's. Ik ben meer het kind dat tussen de twee ruziënde ouders in staat."

NieuwsFilm

meest populair