Algemeen

Geen Blade meer voor Wesley Snipes? Dan maar een 'Blade-Killer' film!

Wesley Snipes zegt dat het geweldig wordt.

door Wouter Drummen om 15:20 in Algemeen
Wesley Snipes speelde vampierjager Blade in de gelijknamige films Blade, Blade II en Blade: Trinity, maar het is niet zeker of hij überhaupt betrokken is bij de PG13 reboot. Daarom heeft Snipe nu zijn zinnen gezet op een andere actiefilm, eveneens met bovennatuurlijke elementen, die hij de 'Blade-Killer' heeft gedoopt.

De hoofdrol in de reboot gaat naar de met een Oscar bekroonde acteur Mahershala Ali, maar volgens Snipes wordt zijn film ook meer dan de moeite waard.

Veel beter
Zo zegt de acteur: ''Tijdens de opnames van de Blade-trilogie was ik nog maar een groentje in verschillende gevechtssporten, maar wacht maar tot jullie zien waar ik met een zwarte band toe in staat ben. De Blade-films zullen erbij verbleken! Het wordt onze eigen Blade-film op steroïden!''.

Niet alleen zijn Snipes' vechtkunsten erop vooruit gegaan, de technologie is nu ook veel beter en verder, waardoor de film er volgens de acteur geweldig uit komt te zien: ''Sommige dingen die voor de Blade-franchise werden uitgevonden, zijn nu de norm voor Marvel- en andere actiefilms. Dankzij nieuwe technologie kun je nu veel meer doen dan vroeger''.

Verhaal
De 58-jarige Snipes zegt dat het 'Blade-Killer' project zich afspeelt in een wereld waar mensen van gedaante kunnen veranderen. Ook speelt tijdreizen een belangrijke rol in de film.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThysRomani

Avatar

Wesley, doe je wel voorzichtig? Je bent 58.

Goku32

Avatar

Ben benieuwd naar deze blade film

NieuwsFilm

meest populair