Yolanthe Cabau in mooi en strak outfitje op Insta-foto

Yolanthe Cabau in mooi en strak outfitje op Insta-foto

De Nederlandse celeb en actrice ziet er weer prachtig uit.

De Nederlandse celeb en actrice Yolanthe Cabau is maar een bezig bijtje. Ze lijkt het afgelopen jaar in steeds meer activiteiten te stappen, naast het acteren uiteraard.

Binnenkort zie we Yolanthe in de Netflix-romkom Just Say Yes en ze gaf eerder aan in meer films te gaan spelen, maar dat corona dat nu een beetje dwarsboomt.

Daarom stapt de oud-Onderweg naar morgen en Voetbalvrouwen-actrice waarschijnlijk in heel wat andere zaken. Zo lanceerde ze recent haar eigen lifestyle-merk en nu komt ze ook met eigen kledinglijn die daarop aansluit.

Yolanthe strak in sportoutfit
En logischerwijs is het Yolanthe zelf die de kleding aanprijst. En dat is niet geheel raar, aangezien ze de afgelopen tijd veelvuldig op Instagram was te zien in de gym. Nu is het tijd om het resultaat in te zetten.

Bij een nieuwe foto op Instagram zien we Yo in een heerlijk strak sportoutfitje. De zelfverzekerde celeb had er de volgende tekst bij: "Actie zorgt voor zelfvertrouwen, en je zelfvertrouwen zorgt voor actie." Check de foto via onderstaande link.


De 35 jarige Yolanthe Cabau in haar strakke sport outfitje zien? Check de foto dan via de link op haar Instagram-pagina's.


NieuwsFilm

meest populair