'No Time to Die' verschijnt eerder in de Nederlandse bioscopen

'No Time to Die' verschijnt eerder in de Nederlandse bioscopen

De 25e James Bond-film krijgt aangepaste verschijningsdatum.

Met anderhalf jaar uitstel zou je kunnen afvragen of de hype rond de 25e James Bond-film No Time to Die ooit nog naar een hoogtepunt gebracht kan gaan worden. Toch zal de film tzt wel gewoon in de bioscopen gaan verschijnen.

Uiteraard zien we de film pas als deze daadwerkelijk op het witte doek wordt vertoond, maar nu is de verschijningsdatum in Nederland zowaar iets naar voren gehaald. De film staat daardoor niet voor 8 oktober 2021 gepland, maar eind september. Toch een iets fijner gevoel.

No Time to Die in Nederland: 30 september
De première van No Time to Die staat nu gepland voor 30 september. Dit is bevestigd een door een woordvoerder van Universal Pictures. Net als voorgangers Spectre en Skyfall beleeft ook No Time to Die nu zijn release een week eerder in de internationale zalen dan in Amerika.

In de 25e Bond-film, dit keer geregisseerd door Cary Fukunaga, zien we Daniel Craig voor de laatste keer als 007 die zijn turbulente leven achter zich te heeft gelaten en een rustig leventje leidt op Jamaica. Dit komt tot een einde als zijn oude vriend en CIA-agent Felix Leiter (Jeffrey Wright) zijn hulp nodig heeft bij het vinden van een wetenschapper die is ontvoerd.



NieuwsFilm

meest populair