'Star Trek: The Wrath of Khan'-producent over de toekomst van Trek

'Star Trek: The Wrath of Khan'-producent over de toekomst van Trek

Hij heeft wel een duidelijk idee waar het heen moet gaan.

De toekomst van Star Trek op het kleine scherm is zo goed als verzekerd. Er staan de komende tijd vijf series gepland en de mensen achter Paramount+ kijken vooruit naar meer series. Maar wat films betreft, loopt het allemaal wat minder soepel.

Een persoon die een idee had voor een nieuwe film was producent Robert Sallin, die achter de beste film in de franchise zit: The Wrath of Khan. Hij sprak met We Got This Covered over zijn plannen voor de franchise.

Een revival
"Je wil dat de franchise vooruit gaat. Mijn gevoel was dat ze het niet wisten, niet wisten wat ze moesten doen. Ze verkenden een heleboel mogelijke richtingen. Eentje was die van Quentin Tarantino, een andere van Noah Hawley en ze gingen daar tussen op en neer. En dan waren er nog problemen met een aantal van de castleden," aldus Sallin.

"Ik denk dat ze een stap terug moeten zetten en moeten erkennen dat ze de tijd moeten nemen om te kijken waar de franchise zijn succes aan te danken heeft. Ze moeten niet toegeven aan de druk en gewoon alle kanten op gaan," ging hij verder.

Hij had zelf een pitch voor een nieuwe film waarin Khan een rol zou hebben. "Mijn concept was er een dat nog nooit gedaan was. Een waarvan ik uit de grond van mijn hart kan zeggen dat fans het intrigerend, belonend en bevredigend hadden gevonden." Helaas is er niets mee gedaan en zoekt Paramount nog altijd naar een goede toekomst voor de franchise.

NieuwsFilm

meest populair