Keiharde kritiek op Harry en Meghan vanwege interview Oprah Winfrey: "Lekker makkelijk zo"

De conservatieve Britse presentator Piers Morgan had de twee graag eens stevig aan de tand willen voelen.

Zondag verschijnt het langverwachte interview van Harry en Meghan met Oprah Winfrey. Televisiezender CBS deelde vandaag de eerste beelden en die leidden direct tot een hoop commentaar van de bekende Britse televisiepresentator Piers Morgan, een fel criticaster van het echtpaar.

Morgan heeft vaak genoeg laten weten helemaal niets meer van het koppel te moeten hebben sinds zij meer afstand hebben genomen van het Britse koningshuis en naar de Verenigde Staten zijn verhuisd.

Toch had hij Harry en Meghan graag een keer willen interviewen. En dan niet omdat hij dan wat simpele, onschuldige vraagjes aan ze zou kunnen stellen, zoals Winfrey volgens hem doet, maar juist om ze eens stevig aan de tand kunnen voelen.

"Ik had de hertog en hertogin van Sussex graag willen interviewen, maar het is me wel duidelijk dat ze alleen met hun vrienden willen praten zodat ze geen lastige vragen voorgeschoteld krijgen", briest de conservatieve tv-presentator op Twitter.


Vanmorgen haalde hij ook al uit naar Harry en Meghan in Good Morning Britain. "Ze gebruiken hun koninklijke titels om zichzelf te verrijken zonder daar koninklijke taken tegenover te zetten", beklaagde hij zich in zijn ochtendprogramma.

Twee volwassen leven die hun eigen levenspad bewandelen en zich niet laten beperken tot de vaste kaders van het koninklijk huis. Het is toch ook werkelijk belachelijk...

NieuwsFilm

meest populair