'Bridgerton'-fans weten het zeker: hun geliefde Regé-Jean Page moet de nieuwe Superman worden

'Bridgerton'-fans weten het zeker: hun geliefde Regé-Jean Page moet de nieuwe Superman worden

Zie je Regé-Jean Page al voor je als de nieuwe man van staal?

Brigerton-ster Regé-Jean Page heeft heel wat fans. Fans die regelmatig van zich laten horen. Zo stelden ze al dat hij de nieuwe James Bond zou moeten worden. En nu willen ze dat hij Superman wordt.

Sinds vorige week weten we dat Warner Bros. officieel werk maakt van een reboot van Superman. Het gerucht gaat dat de studio zoekt naar een zwarte acteur om de rol te spelen, al zijn er nog geen namen aan het project verbonden.

Wie dan?
In het verleden hoorden we dat acteur Michael B. Jordan een film rond de man van staal had gepitcht bij Warner Bros., en nu horen we van fans dat ze vinden dat Page het moet doen. Hieronder een greep uit de vele reacties op Twitter:



Dat de franchise een reboot krijgt, maakt nog niet direct dat Henry Cavill helemaal klaar is als Superman. We weten dat de acteur weer eens de rol wil spelen, maar dat Warner Bros. nu een reboot ontwikkelt, wijst er in elk geval op dat de kans daarop vrij klein is.

Tegelijk kunnen er, net als bij Batman, ook prima meerdere versies naast elkaar bestaan. Wie weet dus wat de toekomst brengt.

NieuwsFilm

meest populair