Anya Taylor-Joy in zeer laag uitgesneden jurk op Insta-foto's

Anya Taylor-Joy in zeer laag uitgesneden jurk op Insta-foto's

The Queen's Gambit-actrice is een echte ster.

Gisteren werden de Golden Globes uitgereikt en een van de winnaars is Anya Taylor-Joy. De actrice won een Globe voor haar rol als Elizabeth "Beth" Harmon in de serie The Queen's Gambit van Netflix. De serie werd uitgeroepen tot de Beste miniserie.

De actrice zou de ster zijn geweest tijdens de uitreiking en dat is niet raar. Anya wordt namelijk al jaren gezien als het grootste talent in Hollywood. Ze had ook rollen in titels als Emma., Glass en The New Mutants en de serie Peaky Blinders en The Dark Crystal: Age of Resistance.

Komende jaren zien we haar in onder meer Last Night in Soho van Edgar Wright, The Northman van Robert Eggers, de Mad Max-film Furiosa, de nieuwe film van David O. Russell en Laughter in the Dark van Scott Frank, de regisseur van The Queen's Gambit.

Stijlvol voor de Globes
De Golden Globes werden dit jaar door de coronacrisis op afstand uitgereikt en voor de gelegenheid had Anya zich laten kleden in een opvallend laag uitgesneden jurkje. Ze plaatste een aantal foto's en een video op haar Instagram-account.


Zien hoe de 24 jarige Anya Taylor-Joy eruit ziet in haar jurk? Check de foto's en video op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair