Lichaam Baywatch-babe Donna D'Errico onder de rode verf op Insta-foto

Lichaam Baywatch-babe Donna D'Errico onder de rode verf op Insta-foto

Je zult maar een oud-Baywatchbabe zijn!

Eenmaal een celeb, altijd een celeb. Dat is zeker zo voor oud-Baywatchbabe Donna D'Errico. De actrice was een van de vele dames in het rood die in slow motion over het strand rende in de succesvolle serie uit de jaren 90.

Na haar optreden als Donna Marco in Baywatch (1996 - 1998) en Baywatch Nights (1996 - 1997) speelde ze eigenlijk in weinig opvallende titels. Toch is ze nog altijd actief in Hollywood, vaak in bijrollen in tv-series en andere producties.

Ze is binnenkort ook in twee snelle Video on demand-films te zien, met de titels Escape from Area 51 en 116 MacDougal. De kans is klein dat veel mensen deze films zullen zien. Ook werkt ze als regisseur aan de docu The Secret of Agri Dagi.

Opvallend in rood op Instagram
De kleur rood blijft een rol spelen in het leven van Donna. Als de Instagram-pagina van de celeb volgt, dan zie je haar vaak in rode kleding. Dit keer zien we haar echter enkel in rode verf, voor een goed doel.

"Bedekt met niets dan rode verf voor het goede doel. Rommelig, een beetje pikant, erg koud en plakkerig, maar voor een goed doel. Alle opbrengsten van de verkoop van de foto's gaan naar @a21 om mensenhandel te bestrijden ($10.000 is al opgehaald met mijn foto... ga naar @paintedprincessproject om te bestellen)," aldus Donna.


Zien hoe de 52 jarige Donna eruit ziet in de rode verf? Check de foto dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair