Algemeen

Kevin Hart heeft wat 'Me Time' nodig in nieuwe Netflix-komedie

Van dezelfde schrijver en regisseur als 'Night School', waarin Hart ook de hoofdrol speelde.

door Jan-Peter Rook om 06:31 in Algemeen
Kevin Hart heeft getekend voor de hoofdrol in een nieuwe komedie van Netflix. In Me Time speelt hij een huisvader die voor het eerst sinds lange tijd weer eens wat tijd voor zichzelf heeft wanneer z'n gezin een keer niet thuis is.

Nu hij zich even niet om de kinderen hoeft te bekommeren, besluit hij contact te zoeken met een vriend van vroeger. Dit leidt tot een doldwaas weekend dat z'n leven volledig op z'n kop zet.

Reünie
Me Time wordt geschreven en geregisseerd door John Hamburg. Dit was tevens de man achter Night School (2018), een andere komedie waarin Hart de hoofdrol speelde. Hamburg is verder onder meer bekend van de scenario's van de Meet the Parents-films.

Hoewel we Hart voornamelijk kennen van z'n komediewerk, probeert de Jumanji-ster de laatste tijd ook wat andere dingen. Hij was in 2017 te zien in het drama The Upside en gaat een stoïcijnse soldaat spelen in de aankomende gameverfilming Borderlands.

Me Time maakt deel uit van een deal die Hart recentelijk sloot met Netflix, goed voor minstens vier films. De opnames gaan later dit jaar van start.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

STYD

Avatar

Nice, ik vind zijn films altijd vermakelijk.

NieuwsFilm

meest populair