Algemeen

Disney's live-action 'Pinocchio' krijgt twee nieuwe topacteurs

Eerder werden Tom Hanks en Luke Evans al aangekondigd.

door Zilko Tarici om 08:59 in Algemeen
Disney's live-action versie van Pinocchio, die gemaakt wordt voor Disney+, is weer twee topacteurs rijker: de Oscar genomineerde Cynthia Erivo zal de Blue Fairy spelen en Joseph Gordon-Levitt verzorgt de stem van Jiminy Crickett

Eerder werd al bekend dat Tom Hanks Geppetto zal spelen in de film van regisseur Robert Zemeckis en dat ook Luke Evans een belangrijke rol speelt.

De stem van het titulaire personage wordt daarnaast ingesproken door Benjamin Evan Ainsworth, Keegan-Michael Key doet de stem van Honest John en Lorraine Bracco die van Sofia the Seagull, een nieuw personage. De film wordt weliswaar live-action, maar zoals je hier al leest zullen er ook een hoop personages met CGI tot leven worden gebracht.

Zemeckis verfilmt een script dat hij samen schreef met Chris Weitz. De opnames moeten deze maand nog beginnen in het Verenigd Koninkrijk. Producenten zijn Andrew Miano, Weitz en Zemeckis.

Deadline liet afgelopen december weten dat een aantal live-action Disney-films de bioscopen over zullen slaan. Pinocchio is daar dus een van.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gigan72

Avatar

Wedden dat  Pinocchio nu geen jongen wil worden maar een meisje.

kokosnoot

Avatar

@Gigan72 hij zit dus in het verkeerde lichaam...die Gepetto toch ook, waar was hij met zijn gedachten toen hij uit prachtig hout Pinocchio maakte.

Master Of Films

Avatar

Gigan72 "Wedden dat Pinocchio nu geen jongen wil worden maar een meisje."
Als ze maar lesbisch blijft.

Draven

Avatar

Misschien moet hij naast een genderverandering ook uit een donkere hout gesneden worden.

kokosnoot

Avatar

Tropisch hardhout? xD

NieuwsFilm

meest populair