Disney's live-action 'Pinocchio' krijgt twee nieuwe topacteurs

Disney's live-action 'Pinocchio' krijgt twee nieuwe topacteurs

Eerder werden Tom Hanks en Luke Evans al aangekondigd.

Disney's live-action versie van Pinocchio, die gemaakt wordt voor Disney+, is weer twee topacteurs rijker: de Oscar genomineerde Cynthia Erivo zal de Blue Fairy spelen en Joseph Gordon-Levitt verzorgt de stem van Jiminy Crickett

Eerder werd al bekend dat Tom Hanks Geppetto zal spelen in de film van regisseur Robert Zemeckis en dat ook Luke Evans een belangrijke rol speelt.

De stem van het titulaire personage wordt daarnaast ingesproken door Benjamin Evan Ainsworth, Keegan-Michael Key doet de stem van Honest John en Lorraine Bracco die van Sofia the Seagull, een nieuw personage. De film wordt weliswaar live-action, maar zoals je hier al leest zullen er ook een hoop personages met CGI tot leven worden gebracht.

Zemeckis verfilmt een script dat hij samen schreef met Chris Weitz. De opnames moeten deze maand nog beginnen in het Verenigd Koninkrijk. Producenten zijn Andrew Miano, Weitz en Zemeckis.

Deadline liet afgelopen december weten dat een aantal live-action Disney-films de bioscopen over zullen slaan. Pinocchio is daar dus een van.

NieuwsFilm

meest populair