'School of Rock'-rol traumatiseerde een van de kindsterren

Ze werd gepest en raakte aan de drank.

Actrice Rivkah Reyes was een van de kindsterren in School of Rock. De actrice blijkt er een behoorlijk nare herinnering aan overgehouden te hebben.

De komediefilm van Jack Black kwam in 2003 uit en was een groot succes. Hij verdiende bijna vier keer zijn budget terug aan de box office. De film maakte het zelfs meer dan een decennium lang een van de meest populaire musical-komedies ooit. Maar ondanks de goede ontvangst, vallen de reacties op een van de kindsterren tegen.

Rivkah Reyes
Een van de kindsterren was Rivka Reyes, die de tienjarige Katie speelde. Zij waren (ze gebruikt tegenwoordig de woorden 'zij / hen') een stille leerlinge in de serie, die een getalenteerd bass-speelster bleek te zijn. Tijdens een interview met de met de New York Post vertelde ze dat ze met flinke problemen te maken kreeg.

Een volwassen man volgde hen naar school, probeerde foto's te maken en volwassen mannen lieten zelfs weten hoe blij ze waren toen hen achttien werd. Bovendien waren er pesterijen op school.

"Vooral nadat de productie afgerond werd en ik weer terug ging naar school, waren mensen eerst echt enorm onaardig of enorm vriendelijk. Er was geen middenweg. Ik werd letterlijk door de school gevolgd en mensen riepen 'School of Rock' naar me," aldus Reyes.

Dat zorgde voor sociale isolatie, en zelfs verslaving aan alcohol. Het duurde een decennium voordat Rivkah Reyes daar overheen raakte.

NieuwsFilm

meest populair