Algemeen

Amber Heard toch in gevarenzone bij 'Aquaman 2'? Haar woordvoerder reageert

Amber Heard en Johnny Depp zitten volop in een juridische strijd.

door Jim Pedd om 07:03 in Algemeen
Er gaan alsmaar geruchten rond over een mogelijk ontslag van Amber Heard bij Aquaman 2. Haar voortdurende gerechtelijke strijd met ex-man Johnny Depp trekt heel wat negatieve aandacht.

Small Screen probeerde haar te pakken te krijgen en sprak uiteindelijk haar woordvoerder. Die zei: "Ik kan categorisch ontkennen dat Amber Heard niet meer verbonden is aan Aquaman 2."

Nog altijd Mera
Tegelijk stelde iemand binnen de productie dat de rol van Heard mogelijk kleiner wordt.

"Heard speelt nog altijd Mera in Aquaman 2," aldus de anonieme bron van Small Screen. "Ze snijden heel wat van haar scènes uit de film. Ze bevindt zich in een gevaarlijke positie en zou nog altijd ontslagen kunnen worden."

In het verleden kregen we al eens te horen dat de actrice zich mogelijk niet helemaal aan haar contract bij de film zou hebben gehouden. Ze zou te veel stress hebben gehad om fysiek in vorm te blijven. Warner Bros. zou tegelijk begripvol omgaan met die situatie en haar proberen te helpen.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dawgruule

Avatar

Ik ben deze roddels wel een beetje beu.

Master Of Films

Avatar

Een oud gerucht van vorig jaar. Het scheen dat Daredevil’s Deborah Ann Woll, Game of Thrones’ Emilia Clarke, Hacksaw Ridge’s Teresa Palmer, en Red Dead Redemption II’s Alex McKenna geïnteresseerd waren in de rol van Mera. Indien er afscheid wordt genomen van Amber Turd.

starbass

Avatar

Ik zal er niet om wakker liggen of ze er wel of niet in zit, hoop alleen dat de film wat beter wordt dan deel 1, die was niet al te best...

Rich Art

Avatar

Ik weet natuurlijk niet alle ins en outs, maar het is wel redelijk bijzonder dat Depp wel kon vertrekken bij FB3 en Heard nog altijd op de payroll van Aquaman 2 staat. Nou had dat van Depp vooral met de zaak rond de term 'vrouwenmepper' te maken, maar toch. Het draait uiteindelijk allemaal om hetzelfde: de moeizame verstandhouding tussen de twee oud-geliefden.

Artificialis

Avatar

Misschien moet Warner Bros. eens al het juridische bewijs gaan inzien en gaan beseffen dat ze deze waterbimbo niet langer binnenboord kunnen houden.

NieuwsFilm

meest populair