Algemeen

We zijn nog lang niet van de 'Fast & Furious'-films af: vele spin-offs volgen

Hobbs & Shaw moet een tweede deel krijgen en daarna volgt er nog meer.

door Bram de Groot om 14:16 in Algemeen
Waarschijnlijk nog dit jaar verschijnt de tiende film in het Fast & Furious-filmuniversum, en dat is uiteraard Fast & Furious 9. Het lijkt erop dat de hoofdreeks na deel elf stopt, maar daarna kunnen we nog vele spin-offs verwachten.

De eerste spin-off verscheen uiteraard al, met Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw uit 2019. Aan een vervolg op die film wordt al gewerkt en Dwayne Johnson bevestigde even geleden dat Hobbs & Shaw 2 gaat verschijnen.

Maar er komen meer spin-offs
In gesprek met ComicBook.com zei Hobbs & Shaw-producent Hiram Garcia dat er na de elf hoofdfilms nog meer gaat komen. "We denken altijd vooruit en we zijn meteen gaan ontwikkelen. We hebben eigenlijk al een geweldig verhaal. Chris Morgan is aan het schrijven," vertelde Garcia over de tweede Hobbs & Shaw.

"Ik denk dat het mooie is aan Fast & Furious-universum. Ik denk dat het niet zozeer gaat om iets los maken, de films vallen allemaal onder de paraplu van Fast & Furiousi, het Fast & Furious-universum, met Fast & Furious als het moederschip," aldus Morgan over de toekomst van de reeks. "De franchise is duidelijk erg geliefd en heeft enorm veel fans. Er zijn daarin nog zoveel verhalen te vertellen."

Even geleden werd duidelijk dat er wordt gewerkt aan een spin-off met vrouwelijke hoofdrolspelers. Deze wordt geschreven door Nicole Perlman, Lindsey Beer en Geneva Robertson-Dworet. Welke personage(s) gun jij een spin-off?

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair