Martelscène Chewbacca uit 'Star Wars: The Rise of Skywalker' gehouden

Martelscène Chewbacca uit 'Star Wars: The Rise of Skywalker' gehouden

Nieuwe onthulling over Star Wars: The Rise of Skywalker.

Het in 2019 verschenen Star Wars: The Rise of Skywalker lijkt een vergelijkbaar productieproces te hebben gehad als Justice League uit 2017. Zowel vooraf, achteraf als tijdens werd er flink gesleuteld aan de film en dat leidde tot de nodige verwijderde scènes en nieuwe ideeën.

Zo zijn er verhalen dat er lang werd getwijfeld over wie Rey nu eigenlijk zou zijn. Nu is er opnieuw een detail onthuld over de afsluiter van de Skywalker Saga. Een nogal stevige scène met Kylo Ren (Adam Driver) en Chewbacca (Joonas Suotamo) blijkt niet gebruikt.

Martelscène Chewbacca en Kylo Ren
In het boek My Life as a Wookiee omschrijft Suotamo dat hij samen met Driver een scène opnam waarin zijn Chewbacca werd gemarteld door Kylo Ren. Driver zou zichzelf hebben opgepompt om zo schurkachtig over te komen.

Suotamo geeft in zijn boek aan dat hij daadwerkelijk een beetje bang van Driver werd tijdens de opnames van de scène. Driver zou tijdens de opnames amper tegen Suotamo hebben gesproken op de set, terwijl dat normaal gesproken wel het geval is en ze vrienden zijn.




NieuwsFilm

meest populair