Algemeen

Martelscène Chewbacca uit 'Star Wars: The Rise of Skywalker' gehouden

Nieuwe onthulling over Star Wars: The Rise of Skywalker.

door Bram de Groot om 16:12 in Algemeen
Het in 2019 verschenen Star Wars: The Rise of Skywalker lijkt een vergelijkbaar productieproces te hebben gehad als Justice League uit 2017. Zowel vooraf, achteraf als tijdens werd er flink gesleuteld aan de film en dat leidde tot de nodige verwijderde scènes en nieuwe ideeën.

Zo zijn er verhalen dat er lang werd getwijfeld over wie Rey nu eigenlijk zou zijn. Nu is er opnieuw een detail onthuld over de afsluiter van de Skywalker Saga. Een nogal stevige scène met Kylo Ren (Adam Driver) en Chewbacca (Joonas Suotamo) blijkt niet gebruikt.

Martelscène Chewbacca en Kylo Ren
In het boek My Life as a Wookiee omschrijft Suotamo dat hij samen met Driver een scène opnam waarin zijn Chewbacca werd gemarteld door Kylo Ren. Driver zou zichzelf hebben opgepompt om zo schurkachtig over te komen.

Suotamo geeft in zijn boek aan dat hij daadwerkelijk een beetje bang van Driver werd tijdens de opnames van de scène. Driver zou tijdens de opnames amper tegen Suotamo hebben gesproken op de set, terwijl dat normaal gesproken wel het geval is en ze vrienden zijn.
4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Han Trio

Avatar

In the Empire Strikes Back wordt Han Solo gemarteld. Die scene is er ook uit geknipt, alleen in een boek over Star Wars staat een foto van de martelscene.

23VDV23

Avatar

^Hoezo? Die zit er toch gewoon in? Gebeurt alleen offscreen, of is dat wat je bedoelt? Dat er nog opnames zijn van hoe het onscreen gebeurt? In any case: het grote verschil is dat je daar wel alle informatie kreeg om te weten dat het gebeurde en je Solo daarna ook met de gevolgen er van zag. In de episode 9 die we hebben gekregen is er geen enkel teken van Chewies marteling.

Bigds9fan

Avatar

Oh en de kijkers mochten wel gemarteld worden met dit gedrocht van een film?

Artificialis

Avatar

Wat een overgevoelig gedram weer. Star Wars is op z'n best wanneer het zo serieus, duister en tragisch mogelijk is. Daarom zijn Revenge of the Sith, The Empire Strikes Best en The Force Awakens de beste films uit hun eigen trilogieën. Snowflake culture..

NieuwsFilm

meest populair