Marvel-actrice Olivia Munn met open blouse op Insta-foto

Marvel-actrice Olivia Munn met open blouse op Insta-foto

Olivia Munn showt weer veel op Insta.

Actrice Olivia Munn kennen de Marvel-fans vooral van haar rol als Psylocke in de film X-Men: Apocalypse uit 2016, maar ze lijkt niet echt voet aan de grond te krijgen in Hollywood. Op Instagram gaat dat iets anders.

Olivia ken je mogelijk ook uit films als Deliver Us from Evil uit 2014, Mortdecai uit 2015 en Office Christmas Party uit 2016. Haar laatste echt grote film stamt uit 2018, toen ze de rol van bioloog Casey Bracket speelde in The Predator.

Als we kijken op haar IMDb-pagina dan zien we dat ze drie films in de planning heeft staan, met het drama Violet met Justin Theroux, de misdaadthriller The Gateway met Frank Grillo en het drama Aleppo van David Schurmann.

Hot op Insta
Voor wie Olivia volgt op Instagram weet dat ze daarop flink strijd tegen de haat tegen Aziaten in de States. En dat is uiteraard een goede daad. Wat voor haar fans ook een goede daad zouden kunnen vinden, is dat ze regelmatig bikini foto's deelt. Zo nu ook weer.

Haar 2,8 miljoen volgers zien haar dit keer met enkele een bikinibroekje aan en een open blouse, en dit leidt tot een nogal opvallende foto. Check deze via de link hieronder.


Zien hoe de 40 jarige Olivia Munn eruit ziet in haar blousje? Check de foto op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair