Hoe het Britse koningshuis Meghan Markle mentaal compleet vermorzelde

Hoe het Britse koningshuis Meghan Markle mentaal compleet vermorzelde

In het openhartige interview dat ze samen met haar man prins Harry aan Oprah Winfrey was komen een hoop schokkende details aan het licht.

Meghan Markle en prins Harry hebben leden van het Britse koningshuis beschuldigd van racisme in hun twee uur durende interview met Oprah Winfrey, dat gisterenavond werd uitgezonden door de Amerikaanse televisiezender CBS. Ook vertelt Meghan openhartig over haar mentale gezondheid.

De hertog en de hertogin van Sussex hebben een 'bom' gelegd onder Buckingham Palace, zo omschrijven Britse media het veelbesproken interview van de twee met voormalig talkshowkoningin Oprah Winfrey. In de uitzending hebben Meghan en Harry namelijk diverse schokkende onthullingen gedaan over de royals.

Zo vertelden Meghan en Harry onder meer dat er gesprekken zijn geweest met leden van het koningshuis over de huidskleur van hun zoontje Archie voor zijn geboorte. Ook wilde de familie niet dat hij de titel van prins zou krijgen.

Meghan vertelt ook dat ze tijdens haar zwangerschap serieuze suïcidale gedachten kreeg door haar slechte relatie met het de koninklijke familie en het feit dat ze continu het slachtoffer was van de roddelpers.

"Ik schaamde me destijds heel erg om het toe te geven, vooral aan Harry, omdat ik weet hoeveel hij al is verloren, vertelt een geëmotioneerde Meghan aan Oprah. "Maar ik wist ook dat ik het zou doen als ik het niet zou vertellen. Ik wilde gewoon niet meer leven".

Uiteindelijk vonden Meghan en Harry rust door hun officiële werkzaamheden voor het paleis neer te leggen en te verhuizen naar de Verenigde Staten. Inmiddels is Meghan zwanger van hun tweede kindje, een dochtertje.

NieuwsFilm

meest populair