Waanzinnige trailer gameverfilming 'Dynasty Warriors'

Waanzinnige trailer gameverfilming 'Dynasty Warriors'

Ook in China verfilmen ze inmiddels videogames.

Vandaag hebben we voor jullie de trailer van de Chinese live-action verfilming van KOEI Tecmo Games' game-franchise Dynasty Warriors voor jullie. De film verschijnt op 30 april a.s. in China en op 29 april in Hongkong, en zal daarna waarschijnlijk ook in andere landen een (gelimiteerde) release krijgen.

De film, een productie van China 3D, had eigenlijk al in 2018 moeten verschijnen, maar er moest nog flink aan gesleuteld worden. De regie is in handen van Roy Hin Yeung Chow (Murderer, Nightfall, Rise of the Legend) en zijn vrouw Christine To Chi-Long schreef het script.

Oorlog en geweld
In de games wordt het klassieke Chinese verhaal The Romance of the Three Kingdoms tot leven gebracht. Hierin wordt de chaotische geschiedenis van Chinese oorlogen omgetoverd tot een 'hack-and-slash'-game. KOEI bracht het eerste Dynasty Warriors-spel uit op de PlayStation in 1997.

Het (tot nu toe) laatste deel, Dynasty Warriors 9, verscheen in Japan en in het Westen in februari 2018. De reeks was ook goed voor een groot aantal spinoffs, waaronder de gamereeks Samurai Warriors.

Bekijk hieronder de trailer van Dynasty Warriors:



NieuwsFilm

meest populair