Fan van 'Galaxy Quest'? Dan heeft Sigourney Weaver goed nieuws

Fan van 'Galaxy Quest'? Dan heeft Sigourney Weaver goed nieuws

Er komt dus toch een vervolg aan!

Hoewel acteur Alan Rickman "nooit te vervangen" is, zegt Sigourney Weaver dat de makers van Galaxy Quest een manier hebben gevonden om een vervolg te maken.

Een paar jaar geleden wilde Amazon de film terugbrengen als televisieserie. Maar toen overleed acteur Alan Rickman vrij onverwachts, en stopte men met de serie. Maar nu blijkt dat er toch weer dingen mogelijk zijn.

Een terugkeer
"Onze schrijver, Bob Gordon, had een scenario voor een vervolg geschreven. De film was zo grappig, maar toen ze hem uitbrachten, had DreamWorks een boel van de grappigste momenten eruit gehaald omdat ze er een kinderfilm van wilden maken met kerst," aldus Weaver. "Ik denk dat iedereen het zo teleurstellend vond, dat hij besloten heeft om hen geen tweede film te gunnen."

Volgens de actrice wordt er nu toch gekeken naar een vervolg. "Ik geloof dat er wel goed nieuws is op dat vlak. Maar ik heb er de laatste zes maanden niets meer over gehoord, dus wanneer de film er gaat komen weet ik ook niet zeker."

Tegelijk is Alan Rickman volgens haar wel echt onvervangbaar. "Hoe ze iemand vinden voor zijn rol weet ik niet, maar ik denk dat ze een goed idee hebben om het op te lossen."

NieuwsFilm

meest populair