Flink afgevallen Rebel Wilson in strak spandex pak naar de sportschool

Flink afgevallen Rebel Wilson in strak spandex pak naar de sportschool

De actrice heeft sinds vorig jaar een geheel nieuw levensstijl.

Rebel Wilson blijft het internet verbazen met haar lockdown-metamorfose. De actrice, die onder meer bekend is van Pitch Perfect en The Hustle, heeft vorig jaar behoorlijk wat gewicht verloren. Op Instagram deelde Wilson week een indrukwekkende foto van haar nieuwe zelf.

Rebel Wilson heeft een gloednieuwe levensstijl omarmt en daar hoort het fanatiek sporten ook bij. Op Instagram deelde ze deze week opnieuw een foto van zichzelf in een zwart trainingspak van spandex.

De foto maakte onderdeel uit van een reeks waarvan Wilson eind februari al een aantal kiekjes had gedeeld. De foto's zijn namelijk genomen tijdens een trainingssessie met haar coach Gunnar Peterson.

Wilson greep 2020 aan om aan haar lichaam te werken. In totaal viel ze maar liefst dertig kilo af. Dat deed ze door een speciaal dieet te volgen en een streng trainingsschema.

Op social media legde ze haar proces vast en het resultaat is zeer indrukwekkend. Wilson wordt dan ook iedere keer bedolven onder de complimentjes als zij een nieuwe foto deelt. En dat was bij deze spandex-foto absoluut ook weer het geval.

NieuwsFilm

meest populair