Bella Thorne met vriendin in opvallende bikini's op Insta-foto's

De Hollywood-celeb ziet er weer uit zoals ze graag doet.

Het is duidelijk dat Bella Thorne weinig schaamte (meer) kent. Ze geeft zichzelf compleet prijs op Instagram en andere kanalen. En dat is ergens niet gek. Het levert haar waarschijnlijk meer geld op dan in het spelen van allerlei kleine filmtitels

Toch blijft ze komende jaren in heel wat films te zien. Als we kijken naar de IMDb, dan moeten nog films met Bella verschijnen als Time Is Up, Measure of Revenge, Habit, The Uncanny, The Friendship Game, Salem State en Exo. En dat zijn er toch flink veel.

Met vriendin in bikini
Op Instagram verschijnen doorlopend heel wat foto's die een blik geven op haar leven vol feesten en zomerse activiteiten. Dit keer plaatst ze twee foto's met haar vriendin / zangeres Malú. Ze hebben allebei dezelfde bikini aan.

"Sooo much fun with my Cuban Girl in Miami 😍," schrijft het oud Disney-sterretje bij de foto's die je via onderstaande link kunt bekijken.


Zien hoe de 23 jarige Bella Thorne erbij zit met haar vriendin, allebei in bikini? Check dan hier de foto's op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair