'Pirates of the Caribbean': Jack Sparrow had een behoorlijk duister oorsprongsverhaal

'Pirates of the Caribbean': Jack Sparrow had een behoorlijk duister oorsprongsverhaal

Maar dat werd uit de uiteindelijke films gehaald.

Een moment dat uit Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl gehaald werd, liet een duister geheim zien achter de littekens die Jack Sparrow heeft. Daar had hij er nogal wat van.

Het personage Jack Sparrow is natuurlijk heel bekend, en zorgde dat Johnny Depp een van de best betaalde acteurs werd. Dat had hij te danken aan zijn briljante werk met Sparrow, die een echte antiheld was met bijzonder veel geluk.

Iets ander verleden
Er mist een moment uit de film die we te zien kregen, waarin Jack en Elizabeth stranden op een onbewoond eiland. Daar beschuldigt Elizabeth Jack ervan zijn "grootse avontuur" overdreven te hebben, aangezien dat leek te bestaan uit "liggen op een strand en rum drinken".

Ze vraagt of er enige waarheid schuilt achter zijn reputatie. Op dat moment laat Jack zijn armen en torso zien, helemaal vol littekens. En dan zegt hij: "helemaal niet".

Toch best duister
Dat was een toch best duister moment voor een personage dat we met name kennen als iemand die alles best vindt en nergens echt om lijkt te geven. Maar het past ook bij de pogingen van Depp om zijn Jack Sparrow van enige tragiek te voorzien.

NieuwsFilm

meest populair