Gerucht: 'Aquaman 2' wordt echt helemaal gestoord

Gerucht: 'Aquaman 2' wordt echt helemaal gestoord

De film zou de gekkigheid van Atlantis volledig omarmen.

Jarenlang was Aquaman een beetje het lachertje van de superhelden. Het personage praatte met vissen en was daardoor ook een behoorlijk gemakkelijk doelwit.

Regisseur James Wan besloot om zich te houden aan de redelijk humorloze en bij vlagen bloedserieuze stijl van het DCEU, die door Zack Snyder ooit gekozen was. Zijn Aquaman had een flop kunnen worden, maar bleek een heerlijke film te zijn.

Knotsgek vervolg
Daar slaagde James Wan vooral in door de absurditeit van het personage en zijn omgeving te omarmen. Daardoor werd het een heerlijke film, vol fantastische momenten, waaronder ook zeer goede veldslagen.

Nu stelt lekker Daniel Richtman dat Wan met zijn aankomend vervolg helemaal los mag gaan van filmstudio Warner Bros. Dat zou betekenen dat de regisseur in zijn tweede Aquaman-film een hele rits bizarre wezens laat zien die op de oceaanbodem leven.

Verder zou Wan volgens de soms betrouwbare Richtman de wereld van Atlantis nog verder uitdiepen en meer van de behoorlijk aparte cultuur laten zien. De opnames van de film beginnen deze zomer.

NieuwsFilm

meest populair