Yolanthe Cabau toont haar vormen in strak outfitje op Insta-foto

Yolanthe Cabau toont haar vormen in strak outfitje op Insta-foto

Yolanthe zit fysiek in ieder geval goed in haar vel.

Na haar vele avonturen in Nederland woonde de Nederlandse celeb en actrice Yolanthe Cabau jarenlang in Turkije, waar ze vaak in de publiciteit kwam. Tegenwoordig woont ze in Los Angeles, ook geen verkeerde plek om te verblijven.

Toch keert ze regelmatig terug naar Nederland. Zo zal ze binnenkort ongetwijfeld promotionele activiteiten moeten verrichten voor haar nieuwste film, de Netflix-romkom Just Say Yes van regieduo Appie Boudellah (F*ck de liefde) en Aram van de Rest (Sinterklaas & het gouden hoefijzer).

En even geleden was ze nog te zien in de tv-serie DNA die werd uitgezonden door de zender SBS6. Het lijkt er overigens niet op dat we haar rechercheur Lara Noort terug gaan zien. Over een tweede seizoen zijn geen berichten te vinden.

Strak in sportoutfit op Instagram
"Kom op voor jezelf en voor anderen: empower the world✨," schrijft de Nederlandse celeb bij haar nieuwste foto op haar recent gelanceerde kanaal voor het lifestyle-merk C A B A U L I F E S T Y L E. Je ziet de foto via onderstaande link.


De 35 jarige Yolanthe Cabau in haar strakke sportoutfitje zien? Check de foto dan via de link op haar Instagram-pagina's.


NieuwsFilm

meest populair