Netflix dropt fantastische trailer 'Concrete Cowboy' met Idris Elba

Netflix dropt fantastische trailer 'Concrete Cowboy' met Idris Elba

De film is vanaf 2 april te streamen in Nederland.

Het drama Concrete Cowboy gaat over een tiener die bij z'n vervreemde vader - gespeeld door Idris Elba - in het noorden van Philadelphia gaat wonen. Hier ontdekt hij de levendige cowboycultuur van de stad die hier al een eeuw heerst. Bekijk hieronder de trailer en een poster.


Wanneer de 15-jarige Cole (Caleb McLaughlin) van school wordt gestuurd in Detroit, moet hij bij z'n uit beeld geraakte vader Harp (Elba) gaan wonen in North Philadelphia. Harp vult zijn dagen met het oplappen van paarden voor cowboys uit de stad. Deze subcultuur is al meer dan een eeuw heel erg belangrijk voor de buurtbewoners.

Moeilijke keuze
Cole moet kiezen tussen zijn groeiende respect voor z'n vader en de terugkerende vriendschap met z'n afglijdende neef Smush (Jharrel Jerome). Terwijl de stallen in gevaar lijken te komen door de oprukkende gentrificatie, besluit Cole zelf te bepalen waar z'n prioriteiten liggen.

De rest van de cast bestaat uit Byron Bowers, Lorraine Toussaint en Clifford "Method Man" Smith. Concrete Cowboy werd geregisseerd door Ricky Staub, met een scenario dat hij zelf schreef met Dan Walser.

De film is vanaf 2 april te zien op Netflix.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair