Kijk je uit naar 'Venom: Let There Be Carnage'? Dan hebben we slecht nieuws voor je

Kijk je uit naar 'Venom: Let There Be Carnage'? Dan hebben we slecht nieuws voor je

De release van de film is weer fors uitgesteld.

Slecht nieuws voor fans van Venom. Venom: Let There Be Carnage stond gepland voor release in oktober, werd uitgesteld naar juni en zal nu pas op 17 september te zien zijn.

De nieuwe vertraging zat er eigenlijk al een tijdje aan te komen. Vooral toen Universal Pictures aankondigde dat het Fast & Furious 9 op 25 juni in de bioscoop uit zou brengen. Dat was dezelfde dag als de geplande releasedatum van Venom: Let There Be Carnage en dus leek uitstel onvermijdelijk.

Grotere release
Bovendien beginnen bioscopen wereldwijd pas net opnieuw open te gaan. Het herstel zal nog wel even duren en de consument moet vermoedelijk weer opnieuw de weg naar de bioscoopzalen vinden.

Voor Sony Pictures was uitstel om die twee redenen onvermijdelijk. Hoewel de film uitgesteld is, verandert de releasevolgorde van Spidey-gerelateerde films niet. Venom 2 komt nog altijd eerder dan Spider-Man: No Way Home uit, en is voor Morbius te zien.

Voorlopig is het ook nog wachten op de eerste trailer voor de film. Dan krijgen we wat meer gevoel voor wat regisseur Andy Serkis ons brengt met de film en krijgen we misschien al een tease van een gevecht tussen Venom en Carnage.

NieuwsFilm

meest populair