Nieuwe 'Ace Ventura: Pet Detective' wordt werkelijkheid

Nieuwe 'Ace Ventura: Pet Detective' wordt werkelijkheid

Maar of Jim Carrey terugkeert?

Het is moeilijk voor te stellen dat een andere acteur dan Jim Carrey de rol van Ace Ventura speelt, dus we mogen er stilletjes vanuit gaan dat de acteur terugkeert. Amazon Studios heeft nu schrijvers op een derde deel gezet.

In de jaren 90 verschenen de films Ace Ventura: Pet Detective (1994) en Ace Ventura: When Nature Calls (1995) en de eerste film betekende de definitieve doorbrak van Carrey bij het grote en internationale publiek.

Ace Ventura 3 met Jim Carrey?
"We zijn behoorlijk enthousiast over onze franchiseontwikkelingen met Exorcist en de Ace Ventura-reeks," zei producent Morgan Creek in een verklaring aan Park Circus.

"Tijdens COVID is het publiek opnieuw verliefd geworden en ze kijken uit naar dat geliefde personages nieuwe avonturen krijgen. Ace Ventura zal een nieuw leven krijgen bij Amazon Studios met een nieuwe grote (bioscoop)film van de Sonic the Hedgehog-schrijvers," aldus Creek.

Het zijn dus Pat Casey en Josh Miller die werken of gaan werken aan een script voor een derde film. Over de terugkeer van Jim Carrey werd nog niet gesproken.



NieuwsFilm

meest populair