Algemeen

Publiek loopt niet warm voor Adrenaline

door FilmTotaal op 15.04.2003 om 14:48 in Algemeen
Het Nederlandse publiek heeft Adrenaline, de nieuwe actiefilm met actrice Georgina Verbaan, het afgelopen weekeinde zo goed als links laten liggen. Niet meer dan zeshonderd mensen bezochten de film. Dat liet distributeur A-Film maandag weten.

Ter vergelijking: de best bezochte film van dit moment, de James Bond-parodie Johnny English, trok in vier dagen tijd 88.000 bezoekers. Adrenaline van regisseur Roel Reiné vertelt het verhaal van een groep Zuid-Afrikaanse waaghalzen die spectaculaire stunts uitvoeren. De film kostte 750.000 euro.

,,Ik kan niet zeggen dat we er blij mee zijn'', beaamt directeur P. Hermeling van distributeur A-Film. ,,We hadden meer van de film verwacht. Publicitair gezien zijn we er zeker in geslaagd de film op de kaart te zetten, maar blijkbaar is het publiek nog niet klaar voor een grote Nederlandse actiefilm met een Amerikaanse uitstraling.''

De distributeur hoopt dat Adrenaline het in de verhuur beter zal doen. De film is vanaf half juni in de videotheken te vinden.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair