Groffe versie van 'Mrs. Doubtfire' vol scheldwoorden bestaat echt

Groffe versie van 'Mrs. Doubtfire' vol scheldwoorden bestaat echt

Een R-rated versie van de film met Robin Williams bestaat.

Wijlen Robin Williams (Jumanji) heeft heel wat vermakelijke familiekomedies opgenomen, maar de acteur en komiek schuwde al stand-up comedian zeker geen grof taalgebruik. Nu blijkt dat er van één van zijn klassiekers een R-rated versie bestaat.

Regisseur Chris Columbus (Home Alone) heeft namelijk onthuld dat van de komedie Mrs. Doubtfire een andere, veel hardere versie bestaat. In gesprek met Entertainment Weekly zei dat er zeker zo'n versie is.

[b]Er bestaat een soort van R-rated versie[/i]
"De realiteit is dat er een deal was tussen Robin en mijzelf, namelijk: hij zou een, twee of drie versies van het script opnemen. En dan zei hij: 'Laat me ermee spelen.' En we kwamen eigenlijk tot zo'n 15 tot 22 opnames, met 22 als het maximaal aantal opnames," aldus Columbus.

"Soms begaf hij zich op terrein dat niet geschikt zou zijn voor een PG-13-film, maar zeker aansloot op en hilarisch grappig was voor een film met een R-rating," vervolgde de regisseur.

"Ik zou ervoor openstaan om een documentaire te maken over het maken van de film en mensen in staat te stellen bepaalde scènes opnieuw te monteren in een versie met een R-rating," voegde hij eraan toe. "Het probleem is dat ik me het meeste niet meer herinner. Maar ik herinner me wel dat het waanzinnig grappig materiaal was."



NieuwsFilm

meest populair