Wat!? De Avengers blijken geen geld te krijgen voor hun werk

Wat!? De Avengers blijken geen geld te krijgen voor hun werk

De Avengers redden de wereld. Maar krijgen er geen geld voor!?

De ene dag redden de Avengers de Aarde van de gevaarlijke robot Ultron. De andere verslaan ze Thanos en brengen ze miljarden wezens in heel het universum weer tot leven. Maar het lijkt erop dat de Avengers zich desalniettemin zorgen moeten maken over hun inkomsten.

Dit artikel bevat SPOILERS voor The Falcon and the Winter Soldier, lees dus alleen verder als je de nieuwe aflevering al gezien hebt.

In de eerste aflevering van The Falcon and the Winter Soldier komen we erachter dat de Avengers geen geld krijgen voor hun werk. Dat blijkt op het moment dat Sam Wilson en zijn zus Sarah proberen een lening te krijgen bij de bank om het visserijbedrijf van hun familie in leven te houden. De bankier wijst hem onder meer af omdat Wilson geen salaris heeft.

Bizarre zaak
Als je erover nadenkt, is het eigenlijk best een problematisch en bizar verhaal. Hoewel de Avengers dus een gigantische compound hebben waarin ze leven in New York, krijgt dus geen van hen een salaris voor hun goede werk. In plaats daarvan zijn ze afhankelijk van de donaties, zoals de overleden Tony Stark.

Dat zorgt ook voor interessante vragen. Hoe konden Vision en Wanda Maximoff dan een huis kopen in Westview? Als ze allebei geen salaris kregen, moesten ze dat anders betalen immers. De vraag is dus vooral waar dit nog heen zal gaan.

NieuwsFilm

meest populair