'Aquaman 2' is hard op zoek naar nieuwe schurken en helden

'Aquaman 2' is hard op zoek naar nieuwe schurken en helden

De film begint nu echt op stoom te komen.

Aquaman 2 begint serieuze ontwikkelingen door te maken. De film, die vermoedelijk draait om pogingen van Black Manta om Aquaman te verslaan, zoekt nu naar drie nieuwe castleden.

GWW wist de hand te leggen op een casting call voor de DCEU-film. Volgens GWW wordt er gezocht naar drie nieuwe castleden, waaronder nieuwe slechteriken.

Nieuwe personages
Er wordt op de eerste plaats gezocht naar iemand met de naam 'Kore'. Het zou gaan om een personage van tussen de 40 en 50 jaar oud, met een Brits accent. Hij zou volgens GWW niemand minder dan Fisher King zijn, een echte eco-terrorist uit Atlantis die oorlog wil voeren tegen de oppervlaktebewoners.

Dan wordt er gezocht naar 'Maren', een vrouw van diverse komaf. Zij is tussen de 30 en 40 en "intelligent en formidabel". Zij zou niemand minder dan Dolphin zijn, die het in de comics opneemt tegen diverse slechteriken.

Tot slot zoekt men naar 'Rey', een vrouw van diverse komaf ergens eind 20. Zij is "keihard en autoritatief". Naar verluidt gaat het om Aquagirl, Tula of Lorena Marquiz; wie het ook wordt, het moet een keiharde vrouw zijn die Aquaman kan helpen bij z'n strijd.

NieuwsFilm

meest populair