Sommige doorgeslagen Marvel-fans willen Tony Stark cancellen na Avengers-onthulling

Sommige doorgeslagen Marvel-fans willen Tony Stark cancellen na Avengers-onthulling

Het blijkt dat Avengers geen salaris kregen van Stark.

Eerder deze week kwamen we erachter dat Avengers niet betaald krijgen voor hun werk. Ze zijn afhankelijk van [url=]donaties van welwillenden[/url] en kunnen daardoor ook niet zomaar een grote lening bij een bank afsluiten.

Dat bleek uit de eerste aflevering van MCU-serie The Falcon and the Winter Soldier. Tony Stark en ook andere wereldberoemde figuren betaalden de Avengers niet voor hun werk.

Tony Stark cancellen
Hoewel Tony Stark in het MCU miljardair was, filantroop en de hele industrie rond de Avengers in stand hield (onder meer met de aanleg van de Avengers-compound), vinden sommige Twitteraars het nu goed dat Tony Stark niet meer in het MCU zit.

Sterker nog: sommigen riepen bizar genoeg zelfs op om het personage te cancellen. Hoe dat in zijn werk gaat bij een fictief personage is niet helemaal duidelijk, maar het zorgt voor een amusant debat op sociale media:



De komende vijf weken verschijnt elke vrijdag een nieuwe aflevering van The Falcon and the Winter Soldier. In die serie zien we hoe Sam Wilson en Bucky Barnes het opnemen tegen een heel nieuwe groep anarchisten die snode plannen heeft.

NieuwsFilm

meest populair