Gave lekken onthullen kostuums van nieuwe Marvel-helden

Gave lekken onthullen kostuums van nieuwe Marvel-helden

Er zijn heel wat schetsen online komen te staan.

Het is alweer een tijdje geleden dat we zo'n groot Marvel-lek als dit hebben gehad. Er zijn kostuums voor een hele rits personages gelekt, van Ms. Marvel tot Doctor Strange en America Chavez.

Marvel Studios stuurt natuurlijk heel wat concept art naar bedrijven als Funko en Hot Toys. Zo kunnen ze hun merchandise op tijd af hebben voor de films. Zodoende zijn er wat interessante kostuums gelekt.

Nieuwe designs
In de lekken zien we onder meer dat de Sorcerer Supreme en Wong nieuwe kostuums hebben. Vooral die laatste ziet er duidelijk uit zoals in de comics. Verder zien we ook Mordo en zien we concept art waarop Scarlet Witch samen met Wong aan het vechten is.

Mogelijk geven de beelden ook een blik op America Chavez en op Clea. Andere personages die we zien zijn een vrouwelijke Ronin, maar ook Echo en Yelena Belova. Het kostuum van niemand minder dan Kamala Khan is ook te zien, die we straks te zien krijgen in een eigen televisieserie op Disney+.



Het MCU is op dit moment in volle gang op Disney+, waar elke week een nieuwe aflevering van The Falcon and the Winter Soldier te zien is.

NieuwsFilm

meest populair